Skötseln är det viktigaste för att du skall kunna behålla håret så länge som möjligt. Men det är också viktigt att veta att ett löshår, trots att det är äkta håller inte för alltid. Hur länge löshår håller sig fint är svårt att säga, då det helt beror på hur du skött det. I snitt håller sig håret ca 2-3 månader. En del bara i 2 veckor en del upp till 1½ år – det är upp till dig.

Ämnena i REMY hår gör så att hårstrået slätar ut sig och håller sig trasselfritt mycket längre. . Har du ett schampo hemma som är för surt tex, så kommer löshåret att få en negativ reaktion och hårstråna ger sig på varandra- där av blir det trassligt. Om håret ej får fukt, blir det torrt, och om det blir för torrt så kommer det att blir svårare att reda ut håret.

Produkter, vatten, styling samt färg är det som är grunden. Tvätta håret högst 2 gånger i veckan. Varje gång du duschar så torkar vattnet ut håret, som då behöver extra fukt. Viktigt att du använder återfuktande och fukt givande schampo, balsam och in packning, varje gång du tvättar det. – Produkter till löshår finns bland annat att köpa hos frisören eller på http://www.rapunzelofsweden.com eller några andra liknande sidor.

Klor och saltvatten bör undvikas helt och hållet. Det förstör håret. Håret skall redas ut innan du duschar det. Håret skall vara flätat när du tränar, sover, och gärna när du duschar. Att färga löshåret rekommenderas inte, och om det skall göras, så sker det på egen risk. Normalt går det bra, men resultatet varierar, då redan starka färger sitter i håret.

Har du andra frågor så hör av dig till mig genom ‘kontakt’.

Annonser

0 Responses to “Skötsel & Vård”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

Kategorier

Annonser

%d bloggare gillar detta: